Click here for the English version.

Fame UK Reunion 2019

Live in Liverpool | CD

In 2019 kwam de originele cast van de tv-serie Fame voor het eerst in 35 jaar weer bij elkaar op een Brits podium. Maar liefst acht originele castleden van de populaire tv-show maakten met hun fans een muzikale trip down memory lane in twee uitverkochte Fame UK Reunion-concerten op zondag 5 en maandag 6 mei 2019 in The Auditorium van de M & S Bank Arena in Liverpool. Dit album laat je de hoogtepunten van dit gedenkwaardige spektakel herbeleven.  

Valerie Landsburg (Doris), Lee Curreri (Bruno), Carlo Imperato (Danny), PR Paul (Montgomery), Cynthia Gibb (Holly), Nia Peeples (Nicole), Jesse Borrego (Jesse) en Loretta Chandler (Dusty) kwamen allemaal samen in deze speciale show ten behoeve van het Claire House Children's Hospice, met speciale gastoptredens van Erica Gimpel (Coco) en Carol Mayo Jenkins (Miss Sherwood). Het album bevat spectaculaire live-versies van hun grootste hits ‘Starmaker’, ‘Hi-Fidelity’ en het titellied ‘Fame’, met nummers uit de serie die nooit eerder officieel zijn uitgebracht en nu voor het eerst verkrijgbaar zijn!

The Kids from Fame is een van de grootste popacts uit de jaren 80 en komt voort uit de immens populaire televisieserie Fame. De show liep zes seizoenen. Er werden vijf tv-soundtrackalbums uitgebracht. Vanwege de enorme populariteit deden de castleden twee concerttournees als ‘The Kids from Fame’ in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Israël, waaronder in de Royal Albert Hall.

Net als de concerten komt de opbrengst van deze CD ten goede aan Claire House Children’s Hospice. Het hospice helpt ernstig en terminaal zieke kinderen om het leven ten volle te beleven door geweldige ervaringen te creëren en een gevoel van normaliteit in het gezinsleven terug te brengen.

De CD "Fame UK Reunion 2019 - Live in Liverpool" is verkrijgbaar in herfst 2021.

Click here for the English version