Click here for the English version.

Fame UK Reunion 2019

Live in Liverpool | CD

In 2019 kwam de originele cast van de tv-serie Fame voor het eerst in 35 jaar weer bij elkaar op een Brits podium. Maar liefst acht originele castleden van de populaire tv-show maakten met hun fans een muzikale trip down memory lane in twee uitverkochte Fame UK Reunion-concerten op zondag 5 en maandag 6 mei 2019 in The Auditorium van de M & S Bank Arena in Liverpool. Dit album laat je de hoogtepunten van dit gedenkwaardige spektakel herbeleven.  

Valerie Landsburg (Doris), Lee Curreri (Bruno), Carlo Imperato (Danny), PR Paul (Montgomery), Cynthia Gibb (Holly), Nia Peeples (Nicole), Jesse Borrego (Jesse) en Loretta Chandler (Dusty) kwamen allemaal samen in deze speciale show ten behoeve van het Claire House Children's Hospice, met speciale gastoptredens van Erica Gimpel (Coco) en Carol Mayo Jenkins (Miss Sherwood). Het album bevat spectaculaire live-versies van hun grootste hits ‘Starmaker’, ‘Hi-Fidelity’ en het titellied ‘Fame’, met nummers uit de serie die nooit eerder officieel zijn uitgebracht en nu voor het eerst verkrijgbaar zijn!

The Kids from Fame is een van de grootste popacts uit de jaren 80 en komt voort uit de immens populaire televisieserie Fame. De show liep zes seizoenen. Er werden vijf tv-soundtrackalbums uitgebracht. Vanwege de enorme populariteit deden de castleden twee concerttournees als ‘The Kids from Fame’ in het Verenigd Koninkrijk, Europa en Israël, waaronder in de Royal Albert Hall.

Net als de concerten komt de opbrengst van deze CD ten goede aan Claire House Children’s Hospice. Het hospice helpt ernstig en terminaal zieke kinderen om het leven ten volle te beleven door geweldige ervaringen te creëren en een gevoel van normaliteit in het gezinsleven terug te brengen.

Tracklist

1. Introduction
2. We Got The Power
3. Be My Music
4. If The Lady Wants To Play
5. The Other Side Of The Road
6. You Don’t Who I Am
7. Shadows and Light
8. Life Is A Celebration
9. Hot Lunch Jam
10. Satellite

11. Once In A While
12. Dogs In The Yard
13. Outrun The Night
14. Hi-Fidelity
15. A Special Place
16. Friday Night
17. I Still Believe In Me
18. Step Up To The Mike
19. Starmaker
20. Fame  

Klik hier voor meer info over de audio-mix van deze CD 

De ​CD ‘Fame U.K. Reunion 2019 -Live in Liverpool’ kost € 14,99

WEBSHOP

Click here for the English version