Click here for the English version.

Sandra Reemer - Voor Altijd

Bijzondere & nooit uitgebrachte songs

Zonder twijfel is Sandra Reemer een van de meest veelzijdige zangeressen die Nederland ooit gekend heeft. Pop, rock, Nederlandstalig luisterlied of jazz zong zij allemaal met het grootste gemak. Het nieuwe album ‘Voor Altijd’ brengt bijzondere en nooit eerder uitgebrachte nummers bij elkaar als prachtig muzikaal eerbetoon aan Sandra, die 5 jaar geleden overleed.
Het album verschijnt op 17 oktober 2022, Sandra’s 72e geboortedag.  

Met name in de jaren ’80 zong Sandra regelmatig als gast in TV-shows nummers die nooit zijn uitgebracht. Het album ‘Voor Altijd’ doet een greep uit deze herontdekte muzikale pareltjes uit het rijke archief van de omroep. Daarbij hoor je bijzondere samenwerkingen met Simone Kleinsma, Ferdi Bolland en Harry Sacksioni.

Daarnaast bevat het album andere bijzondere opnamen, zoals single-tracks die niet op Sandra’s albums verschenen. Natuurlijk mochten Sandra’s  inzendingen voor het Eurovisie Songfestival niet ontbreken, maar dan in uitvoeringen die niet eerder op CD verschenen: Franse versies van ‘Als het om de liefde gaat’ (1972) en ‘The Party’s Over’ (1976) en een Duitse versie van ‘Colorado’ (1979).  

Andere muzikale verrassingen op de CD zijn Sandra’s versies van ‘’t Is Over’ van Harry Bannink en Annie M.G. Schmidt en ‘Ave Maria’ van Bach/Gounod. ‘De Tijd’ is Sandra’s allerlaatste opname, die zij enkele maanden voor haar overlijden zong. Het lied is in 2018 postuum enkel via digitale platforms uitgebracht. ‘Voor Altijd’ markeert de eerste CD-release van dit prachtige lied. 

Het CD-boekje bevat een aantal mooie afbeeldingen van sterfotograaf Govert de Roos, aangevuld met dierbare herinneringen van mensen die met Sandra werkten.

‘Voor Altijd’ laat Sandra’s talent en veelzijdigheid in alle facetten horen en haar muzikale herinnering voortleven… Voor altijd.

Sandra Voor Altijd Herinnering Package  

Voor de échte fans is er deze Sandra Voor Altijd Herinnering Package: het album ‘Voor Altijd’ PLUS een originele art print van Sandra Reemer, die exclusief via de website van CD-licious verkrijgbaar is. 

Deze hoogwaardige art-print op Hahnemühle Baryta papier is 20 x 20 cm en is genummerd in een serie van slechts 30 exemplaren. Hij wordt geleverd in een door fotograaf Govert de Roos gesigneerde passe-partout van 30 x 30. 

Tracklist

1. Tonight I Celebrate My Love**
Met Ferdi Bolland 

2. Un Souvenir En Trop*
Franse versie The Party’s Over – Eurovision 1976

3. Doris Day Medley**
Met Simone Kleinsma

4. A House Is Not A Home**

5. If We Only Have Love** 

6. All Out Of Love -live- **

7. Colorado*
Xandra - Duitse versie – Eurovision 1979

8. Rest Your Love On Me**
Met Ferdi Bolland

9. Weet Je Nog Wel Die Avond In De Regen**

10. All I Ask Of You -live- **
Met Simone Kleinsma

11. Hopelessly Devoted To You -live- **

12. Indonesia*

13. Get It On*

14. ’t Is Over -live-**
Marco Braam, piano

15. De Mooiste Droom Is Vogelvrij (Up Where We Belong)
Met Hans Vermeulen

16. C’est Pour Demain*
Sandra & Andres – Franse versie Als Het Om De Liefde Gaat – Eurovision 1972

17. Trust In Me

18. Ave Maria**
Harry Sacksioni, gitaar

19. De Tijd*
Sandra’s laatste opname

* Eerste officiële uitgave op CD 

** Nooit eerder uitgebracht

De CD ‘Voor Altijd’ kost €15,99. De ‘Sandra Voor Altijd Herinnering Package’ met art print kost €99,99. Beiden zijn te koop in de CD-licious webshop (deze opent in een nieuw tabblad).  

WEBSHOP

Click here for the English version